tiistai 19. heinäkuuta 2016

Banaaniletut

Lettujen paistaminen on aina ollut yhtä suuri haaste minulle. Joka toinen kerta joku letuista kärähtää, tai menee hajalle paistamisen yhteydessä. Voisi kuvitella, että banaanilettujen paisto olisi vieläkin suurempi haaste, mutta kokeiltuani pari kertaa, se oli paljon helpompaa, kuin tavallisten lettujen paistaminen!  Johtunee kai tuosta paksummasta taikinasta.
Kaikki jotakin lehteä lukevat, tai ruokablogeja seuraavat ovat varmasti joskus törmänneet banaanilettuihin, eikä ihme, sillä niihin tarvitsee ainoastaan banaania ja kananmunia. Itse tosin lisään aina hieman vaniljasokeria hyvän maun takaajaksi. Tällä ohjeella tulee noin 3-5 lettua.

Banaaniletut


2 banaania
4 kananmunaa
2 tl vaniljasokeria

Muussaa banaanit haarukalla tasaiseksi. Lisää kananmunat ja vaniljasokeri seokseen ja paista pannulla, kunnes ne ovat kypsiä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti