tiistai 28. kesäkuuta 2016

Helppoakin helpommat mustikkamuffinit!


Tämä on kyllä ohje, jonka teossa ei voi epäonnistua! Mustikkamuffinit sopivat hyvin juhliin tarjottaviksi, tai vaikka mukaan piknikille. Nyt jos koskaan on sitäpaitsi hyvä aika käyttää hyödyllisesti ne pakastimen viimeisetkin mustikkavarastot. ;)

Muffinit


3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 dl voita tai rypsiöljyä
1 dl maitoa
2 kananmunaa
2-3 dl jäisiä mustikoita

Mittaa kaikki aineet kulhoon ja sekoita. Lisää jäiset mustikat ja pyöräytä ne taikinan sekaan. Jaa taikina muffinivuokiin tasaisesti lusikalla ja paista 200 asteessa 15 minuuttia.

Vinkki: Jos muffineja jää yli, loput kannattaa pakastaa myöhempää käyttöä varten. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti